Sinterklaas intocht met GRATIS cadeautjes, muziekale Pietenband en nog veel meer!

Zaterdag 16 november 2019 Sinterklaasfeest

De spanning voor de kindjes in winkelcentrum Hesseplaats wordt bijna onhoudbaar. Als de kindjes, al drie weken voordat Sint naar het winkelcentrum komt, druk zijn met het inkleuren van een mooie kleurplaat, staan ze te popelen om hun kunstwerkje bij de Sint in te leveren. Ze weten namelijk dat ze dan een mooi kado van de Sint en zijn pieten zullen ontvangen.

Om 13.30 uur komt Sinterklaas aan met zijn pieten in een prachtige trein. De Sint en zijn pieten stappen uit bij het podium, en de Sint geeft handjes aan lieve kindertjes en de pieten delen met gulle hand strooigoed uit. De trein neemt bij de halte nieuwe passagiers mee en rijdt de hele dag door het winkelcentrum met telkens nieuwe “passagiers”. Een grote pietenband vergezelt de Sint en speelt er vrolijk op los van 12.30 - 16.30 uur.

Eenmaal plaatsgenomen op de troon op het podium spreekt de Sint iedereen toe en heet iedereen van harte welkom. Om de beurt mogen de kindertjes het podium op naar Sinterklaas en hun kleurplaat geven. Daarna ontvangen zij een mooi kado van piet.

Om circa 15.30 uur heeft Sint alle kado's uitgedeeld en gaat nog een rondje wandelend door het winkelcentrum. Daarna is Sint moe en vertrekt.